Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är det för dig att vara kär

Det är viktigt det här med känslor och vem du ger dem till, för en del verkar vara slarviga med att förvalta dem rätt, värdesätter dem inte på sådant sätt som du kan förvänta dig.

Du undrar varför dina närmanden inte lyckas, tänker på det och tar det som att felet ligger hos den andra, men aldrig hos dig själv.

Varför är du så omedveten om dina känslor, låter dem spridas som tankar på olika möjliga partners, men aldrig till en och samma, hade du kanske problem i din kärlek till din mamma.

När du far fram sker det med väldig fart utan att tänka efter före du säger eller gör det där som sedan rinner ut i sanden, för det var bara ett utav alla sandkorn du sparar på för de kan vara bra att ha om inget annat finns där.

Hur är det för dig att vara kär, undrar om du någonsin är det, för du verkar bara leva i själva upplevelsen som bara är en av alla andra du skaffar dig för nöjes skull, men sedan är det inte roligt för dig längre.

Skulle vilja att du tänker över en sak, till exempel som vad du egentligen vill, men jag tror det är meningslöst att ställa den frågan, för det var bara en tanke som slog dig, ett plötsligt infall, inte mer än så, det kan jag också förstå.

Du säger att du vill bara träffas, kanske är det så, men vad är det du hoppas att bli träffad av, vad är det för känsla som ska fylla dig som ingen annan förut lyckats fylla dig med så du blir nöjd.

Det vore en fröjd för mig om ditt vilsna hjärta kunde välja någon gång, inte vela hit och dit mellan två eller kanske flera än så, för du kan inte bestämma dig.

Nog tycker jag att det är värt att vänta till dess du blir mer tydlig, så fortsätt du att drömma om mig, för jag lär inte bli något annat än just en dröm, för det finns säkert någon som tycker det är skönt att dela dig med sin väninna och några till och du får prata dig trött om din längtan efter dem så att de hör det.




Fri vers av Ordregnspoeten
Läst 526 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-05 12:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-06

  Rise Little One
Uppriktiga tankar i en sådan relation.
2013-12-05

  PPQ
intressanta reflektioner bra text
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ordregnspoeten
Ordregnspoeten