Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokus

Allt för disträ
Ligger i lä
Jag är näst bäst
Av två möjliga
Styr mig rätt
Uppkäft och mätt
På din skit
Konsekvenser kommer alltid, lite i taget
Allt går lätt överstyr
Naiva jag flyr
Vi fuckar upp
För att lära oss allt
Är det inte ballt
Att kunna säga på vägen till perfektion
Så snubblade vi
Dansade snett
Som i stilett




Fri vers av Philip V
Läst 274 gånger
Publicerad 2013-12-05 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V