Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lajka

Lajka

var den första jordiska rymdvarelsen
en hund
en rysk

likes

är något annat
vi samlar på i cyberspace

utan att mötas
face-to-face

facebookigt
bara

ensammare än hunden själv

ensammare
tycks det mig

än mannen på gatan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-05 18:27



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Håller med till 100 %
2013-12-08

  Katinka VIP
Sanning, intelligent och eftertänksamt.
2013-12-08

  Maria Natasja
Underbart!
2013-12-08

  Minkki VIP
bra koppling:)
2013-12-08

  AgnesP
Fantastiskt bra.
2013-12-05

    Melona
Åh... Jag älskar dig!
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP