Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hej och tack


skräckens saliv; dubbelmoralen

 

 

hålla för munnen är okey men inte att täcka ena ögat
göra en show med tatoos på vilka teman som helst är okey
men inte att visa sin tro

men ändå visa en tro
bara den är rätt

 

vilket jäkla sätt
där är ingen konst i konsten och så lätt att knyta ihop den säcken

 

kan tro det beror på skräcken
att blir utpekad som fördomsfull crew

 

slickar sina dubbelmorals bo och stänger av kontakten
i egna svar

 

jodå den som spar han har
(hoppas det smakar)

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-06 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri