Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände ej, anade ej



Kände ej
anade ej

att du skulle
älska mig

högt på trampolinen
din raka gestalt
så vacker
i siluett

du skulle falla
den dagen helt rätt
men utan att veta det

och som en pil
avskjuten rakt ner
för att slutligen träffa
mitt darrande hjärta.







Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-06 17:04



Bookmark and Share


  pixter
Den här gillar jag! Snyggt komponerat som attan... och snyggt tecknat! Fick jag för mig, för jag såg hela texten tecknad i huvudet.. lite som en snabbversion av AHA-s Take on me..
2013-12-07

  Katinka VIP
Väldigt fin. Gillar metaforerna om att falla..för någon.
2013-12-06

  RitaBrunner
Fin! <3
2013-12-06

    ej medlem längre
Såååå sinnlig!!!!!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP