Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i-navet-vila


om man

 

 

tillräckligt irriterande
för att hålla en kvar
för att göra nåt åt det

 

på rätt ställe

 

tillräckligt sårande
för att erkänna sig
behöva fly fältet

 

från fel ställe

 

samma ställe men göra vad och fly vart 

 

göra om samma misstag
fly till samma rutintrygghet

ogöra det totalt på samma ställe
vägra

 

vägra 
fäkta sig ovan sitt eget synsätt
hoppa högt och slå ner

det gamla
det blir många stenaltaren att krossa nu

 

men fly vart
eller stanna i dimman tills det klarnar

 

på fel ställe för rätt anledning
på rätt ställe men för fel anledning

 

släppa värderingen och stå kvar
syftet lär visa sig

 

inget resultat finns om man håller samma hastighet som omvärlden
ingen tyngdlag finns medan man faller

 

inga synsätt finns om man 

blundar

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-12-07 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Men om man inte kan då?
Om allt mdm ser är koder!

2013-12-07

    ej medlem längre
Fint. Men om man inte kan då?
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri