Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ett enda samtal

 

Att ett enda samtal

 

med en empatisk person

 

kan betyda så mycket

 

slutar jag inte

 

att förvånas över

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-07 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mitt i prick !
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP