Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra söndagen i Advent


322. Guds beslut

Tunga dramatiska händelser
skall visa sig i solen och i månen
och i havets upproriska rytande
Stjärnor skall falla från sina fästen
och långa mörka skuggor
skall falla över jorden
Alla onda makter
skall bli likt torra strå

Slutet är Guds beslut
ett slut till befrielse och liv
Människosonen skall komma
i den nya framtiden
Där skall hosiannaropen stiga
som en brusande lovsång
i det nya Advent

Tro mig säger Jesus
Mina ord skall aldrig förgå
Jag har i kärlek
förberett en framtid år er
Se på trädens knoppar
Snart är våren här





Fri vers av Maria T
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-07 20:55



Bookmark and Share


  aol
så hoppfullt skrivet,
2013-12-22

  Gabrielle Laurèntzen
Underbar och hoppfull är din vackra dikt.
2013-12-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-12-10

  anits VIP
Så fint och målande skrivet.
2013-12-09

    ej medlem längre
Ja, Herren är med oss!
2013-12-09

  Michaela Dutius
Ett framtidshopp så starkt målat med dina ord - Tack!

2013-12-08

  walborg
Tack fina Maria för denna text!
2013-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord om vår framtid...
2013-12-07

    ej medlem längre
Ja, den tiden väntar vi på.
Så fint du har skrivit detta.
2013-12-07

  Bibbi VIP
Tack för detta fina!
2013-12-07

  louisegirl
Fina rader
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T