Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild föreställande ett gosedjur med valentinhjärta i tassarna. Betyder mindre för texten.


Kärlek bara

Kärlek som bara är
Den bara finns utan besvär
Den tar inte i, tränger sig inte på
Skulle aldrig skrika sig blå
Kärleken till människor, och kärleken till djur
Tillsammans med respekten för liv och för natur
Bara finns där att ge och att få

Kärleken som bara är
Vill jag beskriva för dig så här
Den söker ditt hjärta för att få komma in
Den tillhör allt och alla, och den är även din
Kärleken kan hela din sorgsna slitna själ
Men försöker du kräva den kan du kväva den ihjäl
Jag ger varje dag av den kärlek som är min

Kärleken som bara är
Är inte bubbelgumsskär
Den är inte alls Moulin Rougelik
Eller pulserande av naken erotik
Så lätt att förvillas det kan jag förstå
När alla bara strävar efter att bli två
Den förväxlas så lätt med romantik

Kärleken, den bara är
Och du kan välja att bara stå där
Och vänta på ytliga attribut
Medan livet tickar på till slut
Eller möta dig själv på halva vägen
Sluta att hamna i utsatta lägen
Det finns alltid en väg ut

Kärleken som bara är
Den finns i vår atmosfär
Den går så lätt att kanalisera
Genom att helt stilla meditera
Och med kärleken i mitt hjärta
Kan jag hela dig från din smärta
När jag ger får jag bara mera




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-08 00:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rimriktigt om kärlek, ja !
2013-12-31

  Järnkatten
Sant och mycket snyggt :)!!!
2013-12-10

  Ordregnspoeten
Vackert skrivet om kärleken av dig, men samtidigt inser jag att en del aldrig förmår att känna just kärlek, inte ens vet hur man visar den.
2013-12-08

    ej medlem längre
Kärleken bara är....

Fin..
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP