Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns väl inte så mycket jag kan säga om det här ... ... som jag inte redan tidigare sagt för att förklara det jag ej tänker vare sig be om ursäkt för eller försvara ...


Att det är Söndag innebär ej ...

... något som helst
undantag för mig ...

Möjligen då
att det idag
är en dag
då 
den dig 
som är ämnad för mig
fattas mig lite mer
än vilken som helst
av någon annan
under den gångna veckan
specifik dag ... 

Saknar dig!

Just idag
önskar jag 
mer än någonsin
att jag kunde få
vakna med dig
nära, tätt intill mig ...

... varje dag
för all framtid ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-08 06:19



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Väldigt fin.
2013-12-12

  Sofhia Wirström
vemodigt
fina rader
om saknad

2013-12-10

  Magica VIP
Vackert!
2013-12-10

  Fem hjärtan VIP
Känner smärtan mellan raderna..!
2013-12-08

    ej medlem längre
Vemodigt och smärtsamt att läsa.
2013-12-08

  Bjarne Nordbö
Den kändes lika smärtsam som du upplever denna dag. Inte riktigt, men åt det hållet.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP