Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är ju vanlig enkel bondpsykologi... Bilden föreställer Ingmari och Öffe


Den är din

 

Texter smala breda långa sneda
Det är ingen skam
Om de inte
Alltid kräver
Att lidas blödas
Kvidas födas fram
Om du med lätthet format orden,
Om du också kanske tror den
Texten som du skrev
Helt enkelt bara blev
En manipulation av dig
För att du ville visa mig
Hur man samlar läsare och styr
Genom att de berörs och bryr
Sig om vissa attribut
Som du sett och läst förut
Men du
Just nu
Har du i själ och hjärta gjort ett val
Och en text är alltid mer än ett tomt skal
Oavsett om den så vore föremål för
stöld, för plagiat, och du en marodör
Då hade du ju ändå gjort det valet
Och texten speglade då också kvalet
I ditt eget hjärta när du sökte
Och fann den, även om du än försökte
Skaffa dig en attityd, ett cyniskt flin
För den är ändå nu, för evigt din

Haha pilutta dej!




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-08 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP