Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Super

 

 

Mitt superunderställ

drog jag på igår kväll

och hoppades på lite bus

men timmarna gick

och fan om jag fick

det endaste lilla rus

Det var inte ett sånt underställ

 

Mitt superunderställ

åkte på idag igen

när jag åkte med en vän

ut på landsbygden,

och sen på julmarknaden

Fy fan den som hade en fårskinnsfäll!

Det var inte ett sånt underställ

 

Mitt superunderställ

har jag fortfarande på

Färgen, läskigt petrolblå

börjar lämna min kropp

efter en och annan kopp

Och jag har bestigit ett diskberg igen

och brottat ner själva snabeldraken

Superstark, supernöjd, supersnäll

För det var just ett SÅNT underställ!

 




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-08 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP