Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i mitt kaos

Inget är tydligt längre.
Jag längtar efter något.
Något jag inte ens vet existerar.
Jag står mitt i kaoset.
Blir dragen åt alla håll.
Alla vill mitt bästa.
Alla lyssnar på mig.
Men de hör inte vad jag säger.




Fri vers av allipalli
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli