Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få ett


Mental Uppskjut

En mental vendetta varje natt

Grymma drömmar

En grekisk tragedi

En riktig menu

En mental haggis




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-09 23:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att vara eller inte..att äta eller ätas?
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano