Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man


Skratta

Själen darrar av köld

Men låter du kylan tränga in

Finner du hyenan skrattande




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-10 13:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA stark och sant!
2013-12-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Oj, vilka gaddar! ha ha ha.
2013-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Oj...det var en tänkvärd haiku...bra...
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano