Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny värld



När doften av dina lögner snart lagt sig

och luften renats omkring mig

existensen av en helt ny värld

skapades då jag lämnade dig


en främmande verklighet

där kunskapstörstande längtan nu får blomstra

där döda förmågor vaknar till liv igen

åter igen


själen fylls på med förnyad kunskap

själen får ett eget liv

livet får en mening

ett meningsfyllt liv

dagar av liv då jag vågar söka

och hittar många svar




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf