Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad...

Det svåra var inte att jag lämnade dig,
det var svårt för att du ville bli lämnad av mig...

Jag står här ensam kvar med mina minnen,
du finns i mitt blod och mina sinnen....

© Brown
Copyright 1999




Fri vers av Lene
Läst 382 gånger
Publicerad 2004-08-20 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet