Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Les mots

Orden kommer ur ett evigt flöde

Aldrig får de stå still
Aldrig får de stå still
Aldrig får de stå still




Övriga genrer (Aforism) av Bengt H VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 22:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sant
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP