Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör mitt bästa

Jag gjorde inte mitt bästa.
Jag faktiskt nog aldrig gjort det.
Eller så råkar mitt bästa bara vara väldigt lite.

Jag planerade inte ordentligt.
Jag kräktes när det blev för mycket.
Och när saker blev tufft, så gav jag upp.

Vad har en människa, om inte sig själv?
Jag backade ur när jag behövdes.
Jag orkade inte.

För egentligen så var det helt enkelt inte kul.




Fri vers av Kurtz
Läst 126 gånger
Publicerad 2013-12-10 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz