Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stilla ditt porträtt

Så stilla ditt porträtt.
Orörligt för mig.
Så mina ben splittras.
Bitterblå hemväg.
När dagar är så sköra
bör de behandlas varsamt.

Att springa ifrån dig
är att springa mot dig.
I en virvelvind av ett fotsteg
en evighetsstig utan minne
och att aldrig kunna bli tillräckligt mätt
eller att nånsin lyckas släcka törsten.




Fri vers av Kurtz
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-10 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz