Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan aldrig förlåta

När jag gick ner till bäcken för att be.
Studerade allt i det vilda livet.

Jag har aldrig tittat i någons ögon
som inte tillslut har tittat bort.
Där samhällen, städer och idéer växte upp.
Nu mogna i sina grändklyvna kvarter.

Jesus gjorde vatten till vin och gick på det,
surfrocken föddes, och jag tänker på att fly.
Ingen tid att växa upp, förändringarna är för många.
Så man måste hålla sig så formbar man kan.

Jag gick långsamt hemmåt den kvällen.
Jag vill bara smeka hennes hy.


(Tack stortån.)




Fri vers av Kurtz
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-29 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz