Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungadömet Kom!

Jag somnade medan jag

lyssnade på drottningen.

De sju haven bär inte sjömän längre.

Så drömde jag en dröm.

De hissade segel

som skulle rycka mig

ifrån min drömrika sömn.

^^

Titta på tiden!

Jag känner mig avslappnad och trött
men jag kommer aldrig gå till sängs.

Jag tror jag kommer bli lite för full igen

för jag är bara
en enda sekund
ifrån att lyckas.

Ta med mig ikväll!
Jag är hemlös.
Jag vill se ljuset!

^^

Jag kilade ner till Marie.

En återträff med människor från förr.

Tidigt på morgonen ville nån hålla ett tal

så jag försvann.

Musiken lät inte som förr.




Fri vers av Kurtz
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-23 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz