Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jerry & jag

Jerry svalde sin smärta.
Okedjad gick jag längs han melodi.
Jag glömde att byta till vinterdäck.

Det var kamerans och komikens år.

Jerry har blivit dragen vid näsan för sista gången.
Jag använde rosmarin till maten.
Ingenting var sig likt.

Hon viskade i hans öra "Förlåt att jag är sen."

Jerry stod vid skåpet.
Jag bytte glödlampa i hallen.
Hallen hade varit mörk alldeles för länge.

Min vän var full och gick inte att få kontakt med.

Den ena börjar arbetet nu och den andre slutar.
Man kan kanske kliva på ett jetplan om man vill.
Och slippa undan regnet på morgonen.

Jerry byggde en båt av gamla ölburkar.

Han hade läst om ett land med mycket sol.
Jag låter dörren vara olåst när jag går.
Lite rädd och nervös är jag.

Där kommer hon: goda gamla nr. 9!




Fri vers av Kurtz
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz