Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av mitt skämt

En fattig riddare på morgonkvisten.
En kopp kaffe till.
Om ni fortfarande har ögon att faktiskt
se med... leta efter mig!
I gångarna därborta.
I gamla fordar som aldrig startar.
Där det är bara ensamheten som kan lyckas röra mig.
Där jag brinner och finner men aldrig hinner.
Där brödet inte smakar

vare sig salt, vete eller vatten.

Där tiden aldrig stannade.




Fri vers av Kurtz
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-25 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz