Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exakt så

Inget slår lika hårt
som din röst när den försvinner.

Långt nerför diamantens hallens dörrar
susar ingenting hårdare än misslyckandet
än din stämmas förlorade spruckna saxofon.

Och inget slår tyngre än när vågorna
och havet delar på sig.
Då du kommer i tusen kilometer som en helig galning
ner till mig.




Fri vers av Kurtz
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-14 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz