Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väver

Låt goda stunder rulla
som stenar som det aldrig växer mossa på.
Man märker vad det betyder när man når toppen.

Men lilla du! Sluta aldrig att tro!
Tågen går så ofta

Inatt kom dom igen genom väggen.
Bredvid min säng.
Åtta döva människor sätter sig i mitt vardagsrum,
men de hör mig inte
när jag ber dom att gå.

Dom dricker kaffe och äter bullar.

Sen åker dom.




Fri vers av Kurtz
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 10:02



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
De är förmodligen oknytt. Men de gör ingen skada, stökar kanske till litet, men vafan, det gör ungar och husdjur också. Kul läsning.
2015-02-02

  Nanna X
var glad att dom inte far omkring och ylar och kastar trådbackar genom luften. det gör mina nattliga gäster ibland.
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz