Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite nattliga funderingar och känsloyttringar ...


Saker och ting liksom ...

... enskilda ord, ordflöden
och begrepp
betyder i sig inte någonting

utöver den betydelse
vi själva lägger i dem
och fyller dem med ...

Kan vara lite besvärande
att tänka så stundom ...

Men samtidigt 
är det ju just detta faktum
som gör livet så innehållsrikt
och varierande ...

Sen finns det ju människor
som helst ser 
att någon annan 
berättar för dem
om vad saker och ting betyder
och vad ord och begrepp
har för innehåll, mening och innebörd ...

För mig är sådana individer
något som skrämmer mig ...

... eftersom jag själv
väljer att fylla saker och ting
som jag möter och eller
som finns runt omkring
med verkligt innehåll
mening och innebörd ...

Tar gärna del av
hur saker och ting
berör dig
och vad de
betyder för dig ...

Det skänker nya perspektiv
på det jag själv ser, läser 
och hör
tillsammans med dig
för mig ...

Väntar på dig
som är ämnad för mig
så att vi tillsammans
i allra innerligaste ljuva förening
kan få gå på upptäcktsfärd
och utforska, avnjuta och beröras
av allt det som vi finner på vår väg
genom såväl vårt 
yttre som inre universum ...

Du fattas mig!

Ty dig förutan
saknar livet i sig
verklig mening, innehåll och innebörd för mig ...

Kärleken till mina barn
betyder i sig allt
för mig ...

Men förutan att få älska
och bli älskad av dig
blir livet väldigt kallt
för mig ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-11 01:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackerlängtan
helhetslängtan
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP