Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostorm

du sa att det blåste lite

bara lite grann

 

här är det full storm

KÄNSLOSTORM

---

jag ville bara att du skulle hålla mig lite

lite närmare

lite längre 

 

varför släppte du taget?

---

snön har börjat lägga sig stilla över taket

det är kyligt

speciellt nu

då jag är ensam

 

...

 

jag tror fler ovädersmoln är påväg

det beräknas regna

blåsa upp till storm igen

en ny flickas öde blir känt

---

 

 

varför lät jag dig gå?

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-11 01:38



Bookmark and Share


  Let it go VIP
"det blåste lite", "här är det storm", "en ny flickas öde blir känt", mycket vackert. Blåser liv i stillade hjärtan :) Bravo på dig!
2013-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg, vemod och längtan i sammansmältning i din berörande dikt.
2013-12-11

    ej medlem längre
det kanske var bäst så.. jättefin text..
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP