Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra kvinnan

Säg att jag har fel.
Säg att det är mig du älskar.
Säg att det bara är jag,
och ingen annan.

Varje gång du nämner hennes namn,
blöder mitt hjärta.
Varje gång jag hör hennes namn,
går jag sönder inuti.

Jag skakar av rädsla, du ser inte.
Jag ler och låtsas att allt är bra,
fast hon har all uppmärksamhet.
Jag behöver dig också,
men du räcker bara till en.

Undrar bara hur länge till jag orkar hålla upp denna fasad?

Jag gillar inte ditt sätt att se på henne,
jag avskyr ditt sätt att ta på henne.

Har du glömt mig så snabbt?
Betyder jag ingenting,
nu när hon finns här?

© Brown
Copyright 2000




Fri vers av Lene
Läst 465 gånger
Publicerad 2004-08-20 10:10



Bookmark and Share


  reback
..ärligt o uppriktigt! Gillar!!

2004-08-21

  PPQ
oj den här är bra, den är stark och upriktig den gillar jag
2004-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet