Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns att jag älskade dig...

Du kunde lika gärna slagit mig.
Slagit mig gul och blå.
Det du sa slog hårdare än något annat slag.
Du slog mitt hjärta i tusen bitar, och kvar finns nu bara spillror.

Den sista tåren har fallit.
Jag önskar inte mer.
Lämna mig ifred,
farväl hoppas du hittar lyckan någon annanstans.
Minns mig, minns att jag älskade dig.
Minns de goda tiderna, de goda stunderna, aldrig de onda.

Jag vet att jag ej kan tvätta bort mina fläckar.
Trots att du fått mig känna något annat.
Men jag finns, mitt nu, mitt då, min framtid.
Var inte orolig mitt hjärta,
jag lämnar inga bördor kvar.
Jag tar med mig mina säckar.

Minns att jag älskade dig,
jag ville aldrig göra dig illa.

© Brown
Copyright 2001




Fri vers av Lene
Läst 796 gånger
Publicerad 2004-08-20 10:12



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
älskar dikten!!!
2005-08-16

  Roger VIP
Ödsligheten och den trasiga kärleken lyser som en sol i din dikt. Så vackert att det rör sig i bröstet på nåt sätt!
2004-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet