Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara din leksak...

Jag vill inte vara din,
inte din leksak.
Jag vill inte vara din,
inte nummer två.
Jag vill inte vara din,
inte din reserv.

Jag vill inte sjunka lägre än vad jag sjunkit.
Jag vill vara på riktig.
Du säger att du lämnar henne snart,
När?
Du säger att hon mår dåligt,
och Jag?
Du säger att hon behöver dig,
och vi?

Du säger så mycket,
lovar så mycket.
Men du är falsk.
Jag hatar din falskhet.
Du är sliskig,
Du trycker på knappar,
mina som är känslig.

Jag önskar jag hade mod,
jag önskar jag var stark.
Stark nog för att motstå dig.
Stark nog för att säga Nej.

© Brown
Copyright 2000




Fri vers av Lene
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-20 10:13



Bookmark and Share


    Lene

2004-09-30

  Manal
Låt dig aldrig kommer i hands sist.Va stark, jag vet att kärlek får en att blunda bort. Men man måste säga till Kram
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet