Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter-drömmande medvetet dag-drömmeri. jodå helt enligt norm (för en total-levare)


börda; bär

 

 

och man tänker
alldeles för mycket

kanske det är orden

alla borden
fyrbeningar och tre
liksom avvägande i enskilda lut accepterade

 

konvolutfärdiga lagda ovanpå
onboard bordlagt ärende

 

tystnad
(hur tacksamheten vänder)

ja nej och klampa för en enkel kalkylator
mammut igen

stomp stomp


borden i rad pockande orden
trångt nu


en stads dilemma
torg eller ej

nä hemma bra oavsett antal ben 
ett ligger halvätet

två samlas i en filt

tre talar tyst nu
fyra vandrar parkettt enligt repor godkända för nästa gäst

 

hyra
el och mörkerlagt bakom jalusi
tvi

 

kattor


norden okey och lodjur
tofsade

 

(hur nära kommer vi) hemma

(hur nära kommer vi) 
jag minns bara dina soffors underreden

 

vi talar barn besudlade dåtider minnen drömmar och samtal
surfisk


social kramp och kvittenser luriska pamfletter på en harpa
murfiskande genom kanonhål ingen använt

luckor vidöppna

 

jag skiter väl för tusan i kvittenser

 

nu

(bär dina egna bördor)
det finns hästar som faktiskt

 

bara vägrar

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-12-13 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri