Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna Sena Timma

I den sena timman hörs spröda röster sjunga

 

Stjärnorna på himlavalvet tindrar klart

Lånar ut sin strålglans

Och binder en krans av sitt ljus

 

Månen den vackra

Syr sig en klädnad

En dräkt av månljus

 

I en tid av förväntan

I en tid av eftertanke

 

Melodiska röster sjunger stilla denna sena timma

En uråldrig hymn…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-13 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse