Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet Bedrar

Skenet bedrar

Skämtet var på din bekostnad

Vet du inte vem jag är

 

Jag är alltet

Jag är intet

 

Skenet bedrar

Det var inte mig du sökte

Dåren som lekte med elden och brände upp en värld

 

Jag är sanningen

Jag är lögnen

 

Skenet bedrar

Drog den vise vid näsan och stack sin kos

Lekte vid världens ände och föll ner i dess avgrund

 

Jag är yin

Jag är yang

 

Skenet bedrar

Det bedrog mig

För jag litade på dig

 

Skenet bedrar…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-13 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse