Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en till subversiv samhällsskildring


När dörrar öppnas och stängs

Om jag genom en nål i min arm
och bakom kallsvetten
låter bygga en mur
emot världens bördor

eller bara låter livet
rinna ur mig
och ser den bilda
pölar på golvet

- kan jag kanske tysta
den yttersta dagen

jag ropar förgäves
när den höga dunkande
musiken och ljusen
som ständigt blinkar
bedövar sinnen och ger aldrig
vad jag behöver

och låter bara världen
gå sin gång för jag
kan inte göra det bättre
- så låter jag göra tvärtom


- Det enda jag gör
och det enda jag kan
för att tysta den yttersta dagen





Fri vers av Exi
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi