Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå



Jag räds
blott mig

själv

och min egen
oförmåga

att se




Fri vers av Anders Granström
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-14 00:48



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Självinsikt - få förunnat!
Blir en ny favorit hos mig! :)
2013-12-18

  Angela Bohlin VIP
Stor insikt
2013-12-16

  Maria Sundelin VIP
Den rädslan kan vara nog så stor
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström