Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan, inget liv, inget driv...

Att vänta med sin kärlek
hålla den inne
se sig för väldigt noga
ta god tid på sig
för att den mer och bättre
skall blomma ut och lysa upp
är nog det mest fatala misstag
man kan göra i hela sitt liv...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-14 10:34



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Bra formulerat!
2015-01-29

  Densen VIP
Länge leve det spontana;)
2014-02-14

  Åse Tropp VIP
Underbara ord!
2014-01-03

  katastrofromantiker
Det är en svår balansgång :)
2013-12-20

  TT
...mycket tänkvärt...bra formulerat!
2013-12-17

  ULJO
Mycket bra
2013-12-16

  Gabrielle Laurèntzen
En skön påminnelse om kärlekens nu... Vackert!
2013-12-15

  Linda CH VIP
Ett misstag att ta lärdom av! Bra talat.
2013-12-15

    ej medlem längre
Koncist och bra.
2013-12-15

  lodjuret/seglare VIP
Att begå misstag och göra det ofta, kan samla lärospån för hur att alls gå tillväga. Så att aldrig begå några misstag, vore att begå... Ett fatalt misstag.
2013-12-15

  limerick
Så sant! Önskar dig en
God Jul och ett Gott Nytt År!
2013-12-14

  Palett
Verkligen sant !!
2013-12-14

  Lars Hedlin
Håller med dig till fullo! ;)
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt