Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje söndagen i Advent


323. På väg




Månen sprider sitt kalla sken
över dalen
Bergen står väntande långt borta
i natten
Träden bleknar i sina färger
Mörkret spinner en kokong
runt det ständigt smärtfyllda

Det finns ett skönjbart ljus
långt inne i smärtan
En budbärare är på väg
En budbärare som förkunnar
att det finns mycken kraft i Guds rike
En budbärare som banar väg
till Guds källor
En budbärare som kommer
med ett glädjebud

Ett Barn skall födas
En Gudason
vilar i Marias sköte




Fri vers av Maria T
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-14 16:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint/ kram
2013-12-24

  Änglaögon
Fin och hoppfull text.
2013-12-19

  Rozsi.kovacs

ljuvliga rader
2013-12-19

  anits VIP
Så fint du skriver.
2013-12-18

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är väntans tider...mycket fint...
2013-12-14

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-12-14

    ej medlem längre
Mycket, mycket fint!
2013-12-14

  walborg
Innerligt tack Maria för denna ljuvliga dikt om Gudasonen i det fördolda och osynliga.
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T