Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2013....


En mänsklig rättighet....


Lycka är

Valfrihet
mellan
tjugo sorters schampo
femton sorters tandkräm
livet eller döden




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-14 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!!
2014-02-14

  soligajag_1 VIP
Underbara du Bengt!!
Gillar dína texter som det "sjunger om" !!!
2013-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP