Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt på papper 2013....


Gräshopporna svärmar...




Kineser
på månen

hittar inga djur
att utrota

inte ens
en ensam tiger
att skära ballarna av

besvikelse




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-14 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP