Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade min tur


föreställningen där jag fick huvudrollen

Den timme sedan jag vaknade. Inte för de sovande. Jag är vaken. Hemma. Socker och citron. Livet gav mig hårt bröd. Jag hade tur ibland. Oftast utan anledning. När solen sken .. Hyran var bortglömd. Benen lätta. Världen var annorlunda, och jag var med. Världen var precis samma, men jag upplevde dem annorlunda. Som hårt bröd med ost och kalkon. Hemmagjord lemonad. Som Lauren Hill, ett steg tillbaka. Som kill Bill, och sår som läker.




Övriga genrer (Översättning) av Aftonvännen
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-14 19:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Få människor kan koka marmelad, fler ändå tar en promenad, om än bland ängder himmelska rent, somlig påklädd och annan barbent, simma i mässingens sjö av härliga bad...
2019-05-04

  Staffan Nilsson

Det är spännande att fundera över vad som händer i de två punkterna, vändpunkterna som ger nya perspektiv på tillvaron.
Jag är väldigt glad åt dina suggestiva texter.

2013-12-19

  Nanna X
skönt att glömma hyran ibland
2013-12-14

  Freddy Eastling
luuv it
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen