Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör jag för fel?

Hej jag heter Emma och jag gör mina läxor, svär oftast inte, missar inte bussen, kommer inte försent till lektionerna, skolkar inte, snusar eller röker inte, hånglar inte upp killar stup i kvarten, har höga betyg i skolan, skriver ganska snyggt, skryter inte, känner inget behov av att ta för mycket plats utan släpper fram andra i ramljuset, säger inte emot, säger inte så många av mina åsikter rätt ut, vågar inte vara icke anonym på min blogg, visar aldrig min behå med genomskinliga kläder eller magtröjor, bär långkalsoner på vintern, gör andra glada, går och lägger mig i tid, har aldrig druckit, har ingen pojkvän, mobbar eller mobbas inte, hjälper till hemma, är sparsam med min månadspeng, tränar regelbundet, övar på min pianoläxa, duschar varannan dag, sminkar mig inte för mycket, bär inte stringtrosor, snackar inte skit, sårar inte mina medmänniskor.

Jag är inte en drömtjej. Jag är inte perfekt. Nej. Jag är en plugghäst, en i mängden, en som inte så många bryr sig om.

Vad gör jag för fel?




Prosa av Halvlögner
Läst 339 gånger
Publicerad 2013-12-14 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halvlögner