Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saker jag är rädd för

• Att bli för kär och sedan bli lämnad i sticket totalt, som förra gången. Jag kämpar på med att inte förälska mig för mycket i honom, så att jag kanske, i alla fall, nästan skulle överleva fallet ner från molnen jag dansar på nu.

• Att tappa det totalt och drunkna i läxor. Jag vill inte plugga ihjäl mig och hamna i ett stadie då jag bara gråter och gråter, men det är ju så så så svårt när de bara öser prov, inlämningar, förhör, redovisningar och läxor över oss. Dessutom är mina krav på mig själv skyhöga. Så höga att ett C är ett dåligt betyg för mig... (Kill me, plz)

• Några tjejer i en annan sjua. De är av den typen som svär, skolkar, skiter i allt, ligger med alla, röker, super och festar mest hela tiden. Är liksom lite rädd att de skulle dra fram de nymålade, vassa naglarna eller den välanvända, inrökta tändaren om man skulle råka komma för nära.

• Att blöda igenom alla lager på skolan. För om han skulle se det skulle jag ta självmord. I alla fall nästan.

• Att bli tjock. Vilket är så himla onödigt att oroa sig över eftersom att det i själva verket bara är normerna och vårt uppochnervända väldigt störda samhälle som har hittat på det. Nej, det gör ingenting om du trycker i dig en halv kladdkaka själv och nej, det gör ingenting om du skippar att träna i veckan. Ingen som helst fara! (Tänk om någon kunde trycka in det i min skalle någon gång...)

• Döden. Bara för att jag är så otroligt fylld med livslust och livsglädje just nu och för att livet är en rätt så väldigt fiffig uppfinning.




Prosa av Halvlögner
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halvlögner