Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag blir stor...

Ibland känns det ungefär såhär:

Jag vill röka.
Jag vill dricka.
Jag vill ha pojkvänner.
Jag vill svära.
Jag vill dygna.
Jag vill festa.
Jag vill dansa.
Jag vill leva livet.

Men det är ju så dumt. Jag blir nog tvungen att vänta några år till.




Fri vers (Fri form) av Halvlögner
Läst 348 gånger
Publicerad 2013-12-14 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halvlögner