Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan

Du är som en perfekt snöflinga
Som äntligen föll,
Till mina vantar

Du är skör,
Och alldeles underbar

Du har en perfekt struktur,
Strålar likt en stjärna

Och du är helt unik

Men som alla snöflingor,
Ska du fortsätta falla

Tills du blir en i mängden
Tills du krossas
Tills du dör




Fri vers av Tekla F.
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-14 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sårbar & vacker.
Bokmärks:)<3
2014-04-30

  LindaBirgitta
Sårbar och vacker!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.