Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G U D




jag är gud

som sitter i väntsalen

och väntar på mitt kommande




Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-15 14:21



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
absurd ny infallsvinkel -- tack!
2013-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Då har du missuppfattat det hela.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula