Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bara så.


Argh






Aaaaaaaaaaaaaaargh!






fick det sagt



tack för att jag fick avreagera!































Fri vers av Annatula
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-07 16:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varsegod:)
2014-02-27

  Lars Hedlin
Perfect ;) kram
2014-02-09

  axveronika
Jaaa där satt den
2014-02-07

  RitaBrunner
Vad har man annars vänner till! :)
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula