Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka är vi människor - egentligen?


sagor - sanningar - själsresor



Jag är allvarlig
som skymningrikets sanningstimma
och till brädden full av humor
likt bubblande kittel av silvervatten

Jag är okänslig
slikt fasad av betong och klotter
men sensuell som få
att en vindil får en kyss i present

Jag är fattig
på saker som alla måste ha
ändå rik som trollen
på sagor, sanningar och själsresor

Jag är död
som en sten på havets botten
där livet pulserar inuti cellens membran
skickar sina trupper uti mikrokosmos

Jag är du
en man, en kvinna
mina tankar har inget kön
mina dåd kan vara bra eller illa





Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-15 14:49



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Livsvisdom!
ML
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula