Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Där floden stilla flyter....


Där floden stilla flyter
där finns den ro jag söker
där morgonen är evig och
solen lyser klar

Där markens grödor bjuder
var hungrig själars munnar
där kärlek strös bland folket
och famnar oss var dag

Där öken blir oaser och
rosor kantar vägen där
hoppet ständigt lever
och rättvisa får bo

Där finns den plats jag
söker vid stilla flodens
strandkant - dit leder
alla vägar där vill jag
va en dag




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-16 16:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Låter som något bibliskt!
Väldigt njutfullt ordat/kram
2014-01-22

  Linda CH VIP
Rofyllt och vackert!
2013-12-20

  Nina.H
Underbar poesi!
2013-12-17

  Palett
Så innerligt om längtan och sökande i din vackra text !
2013-12-17

  soligajag_1 VIP
Så vacker och inlevelsefullt!!
Bokmärker denna!!
2013-12-17

  Änglaögon
Fridfull känsla på denna plats på jorden, fint.
2013-12-16

    ej medlem längre
Mycket vackert. Bokmärker.
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson