Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när du lever utan mig.

Jag har ringt så många gånger nu.
Slagit ditt nummer och lyssnat med varje muskel spänd till tusen. 
Väntat på att du ska svara sådär nonchalant som du brukar
så jag kan lägga på. 

Antar att du har förstått att det är jag som ringer. 
För att en gång sa du mitt namn. 
Du sa det som en fråga, ett rop efter mig.
Det brände så mycket i mig när jag la på. Jag ville så gärna bara skrika.
Skrika ”JA ÄLSKLING! DET ÄR JAG! JAG HAR SAKNAT DIG SÅ HEMSKT!”.

 

Men det gör jag inte, och du får aldrig veta.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-16 19:18



Bookmark and Share


  Tess74
Jag skriker: Det här är en jävligt bra text!
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter